2 rennhelger + bankett!

Postet av Langrenn den 18. Feb 2018

De 2 siste helgene har det vært mange OSI’ere i aksjon på forskjellige renn!

Forrige helg var vi en bra gjeng som deltok på Holmenkollmarsjen, og vi var godt representert på begge distansene (25km og 54km). Til tross for snøvær og tungt føre var det en fornøyd gjeng i målområdet. Det var også et par stykker som gikk Vindfjelløpet på søndagen, hvor det var desto tyngre føre enn på marsjen, i tillegg til sterk vind. Fordelen var at det lønte seg å sitte i hockey istedenfor å stake på i de slake partiene, så man fikk i hvert fall hvilt litt mer underveis! Skal også nevnes at Margrethe Bøen tok en imponerende seier på 26km-distansen på Vindfjell!

På lørdagskvelden samla vi oss for Bankett i kjelleren på Blindern. Vi i styret gambla kanskje litt med det billigste cateringfirmaet vi fant, men facebook-anmeldelsene viste seg å stemme, og vi fikk servert veldig god mat. Tror de fleste satte pris på noe annet enn den typiske pizzaen. Det ble en fin kveld med god stemning. Målet er å få til dette i årene fremover så det blir en god tradisjon for osi etter marsjen. Allerede lørdagen etter gikk det 9mil(!) lange Grenaderen av stabelen. Mange ble prøvd overtalt til å være med utover kvelden, men alle disse forsøkene viste seg å være mislykkede. Kanskje like greit da jeg var den som prøvde å verve flest, men selv kastet inn håndkle pga. jobb. Det var derfor en liten gjeng som sleit seg gjennom den tunge løypa, men med upåklagelig føre var det en fin tur gjennom marka! Det ble forøvrig 2. og 3. plass til OSI i klassen m26-30

Noe vi har funnet ut gjennom disse rennhelgene er at det virker som ingen er enige om akkurat hva klubben vår heter. Dette gjør det noe utfordrende å finne alle deltagerne på resultatlista. Så til neste renn får nok prøve å enes om hva som skal være gjeldende framover.

 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline