Samling på KSI-Hytta - Vinterski 2018

Postet av Langrenn den 20. Feb 2018


Det er tidlig om morgenen lørdag 17. Februar. Oslo er i ferd med å våkne til liv. En gjeng morgenglade OSI-ere møtes på Frognerseteren, klare for å rømme fra storbyens mas. Fluktens destinasjon er KSI-hytta med sin idylliske beliggenhet blant snødekte graner og eksklusive fasiliteter som velfungerende badstu, koselig peis og løpebane i dusjen. Etter den første lille etappen inn til hytta var vi klare. Vi la fra oss sekker og dårlig humør, så la vi ut på helgens første langtur.

Etter en liten, men nødvendig, teknikk-økt rettet vi snutene mot Kikutstua. Føret var upåklagelig og rester av tidligere smøring gjorde stort sett nytten for de fleste. Fem minusgrader, men dessverre en del tåke. Etter en snau halvtimes gange klarte vi ikke holde oss lenger - radioen måtte frem, og vi fikk med oss de siste minuttene av damenes OL-Stafett et sted i skogen mellom Kobberhaughytta og Kikut. Heldigvis tok de norske jentene gull - noe annet ville sannsynligvis lagt en kraftig demper på resten av dagen for enkelte av gruppas medlemmer!

 På Kikut var det energipåfyll i form av boller og vafler før turen gikk videre. En gjeng fortsatte mot Gørja (og fikk dermed samlet litt flere kilometer enn oss andre), mens resten gikk tilbake mot hytta.
Vi disket opp til lekker lunsj med alt tenkelig pålegg og samlet krefter til kveldens intervalløkt mens vi fyrte opp i peisen. 

Klokken tikket seg sakte mot intervall, men stemningen var det likevel ingenting å si på!
Vi skled ned til bunnen av en lang bakke (Flere av OSI-erne er fortsatt usikre på hvor vi faktisk var - men bakken var akkurat passe lang og tøff), og startet dragene. Etter en drøy halvtime med upåklagelig innsats var fokuset rettet mot kveldens neste høydepunkt: Taco, sjokoladepudding og spill. Etter en liten styrkeøkt for de spreke jentene, og en omgang snøbading og et opphold i badstua for flere av de andre, gikk tacolefsene ned på høykant, og konkurranseinstinktet var igjen på topp når det skulle konkurreres i quiz, balanse og SMS-skriving.

Søndagen startet med frokost og OL: Guttas stafett, som igjen endte med GULL! Dagen startet med andre ord bra! Vi ryddet og vasket oss ut av hytta, og satte igjen kursen mot Kikut. Vi delte oss i flere grupper, der noen gikk til Katnosa, og andre gikk en runde i nærområdet. Utpå ettermiddagen kom vi tilbake til KSI-hytta. Der spiste vi litt mat, slang på oss sekkene og suste igjen nedover mot storbyen, godt fornøyde med helga.


Takk for en veldig bra samling, håper vi ser dere alle igjen neste år!0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline