Hvem er vi? 

OSI Langrenn er en klubb for langrennsglade studenter i hovedstaden. Vi kjører god, gammeldags langrennstrening gjennom hele året: Løping, elghufs og rulleski i sommerhalvåret, og ski i vinterhalvåret. Vi arrangerer også treningssamlinger og felles opplegg rundt de store turrennene.


Prøv deg gjerne på noen treninger før du bestemmer deg for om du vil bli medlem eller ikke!Bli medlem!

For å kunne være med oss på treninger og samlinger, må man være medlem! Innmelding og betaling av medlemskontingent skjer her.

Prisen er kr. 30 for studenter og kr. 360 for ikke-studenter. Vi kan maks ha 20 % ikke-studenter, så i utgangspunktet er det «først til mølla prinsippet» som gjelder for å få disse plassene. Hvis det er veldig mange ikke-studenter som vil være medlem vil vi vurdere å prioritere de som deltar på treninger/samlinger. Kontigentene sendes ut samlet hvert semester, du vil derfor ikke være nødt til å betale umiddelbart etter innmelding!

Om du fortsatt er i tvil om du OSI langrenn er noe for deg, er det bare å ta kontakt for spørsmål, eller du kan enkelt og greit bare møte opp på trening for å finne ut at det var enda gjevere enn du hadde trodd! 


 • Kan jeg komme på trening uten å være medlem?
  • Ja, du kan komme på prøvetrening når du vil! Ønsker du derimot å være med fast, må du melde deg inn.
 • Har dere utstyr til leie?
  • Vi har rulleski du kan leie gratis for en kort periode. Ski, staver og sko bør tilpasses individuelt, og dette har vi ikke til utleie. Det er dessuten også mulig å leie noe utstyr gjennom SiO.
 • Kan jeg være med selv om jeg aldri har gått på ski før?
  • Alle som vil gå på ski er velkomne! Om du ønsker å være med på rulleskitreningene, er det en fordel å ha prøvd dette før.
 • Hvordan er nivået i gruppa?
  • Nivået spenner fra nybegynnere til tidligere aktive langrennsløpere.


Styret

Styret for sesongen 2017/2018 består av:
Sindre Jakobsen - Leder
Øystein Klemetsdal - Nestleder
Ragnhild Nygaard - Styremedlem
Kristine Holskar Hansen - Styremedlem 
Pål Øverby - Styremedlem
Kristoffer Sælid - Styremedlem
Nora Ugland - Styremedlem
Rudi Kristiansen - Styremedlem

Levert av IdrettenOnline