Hvem er vi? 

OSI Langrenn er en klubb for langrennsglade studenter i hovedstaden. Vi kjører god, gammeldags langrennstrening gjennom hele året: Løping, elghufs og rulleski i sommerhalvåret, og ski i vinterhalvåret. Vi arrangerer også treningssamlinger og felles opplegg rundt de store turrennene.


Prøv deg gjerne på noen treninger før du bestemmer deg for om du vil bli medlem eller ikke!Bli medlem!

For å kunne være med oss på treninger og samlinger, må man være medlem! Innmelding og betaling av medlemskontingent skjer her.

Prisen er kr. 30 for studenter og kr. 360 for ikke-studenter. Vi kan maks ha 20 % ikke-studenter, så i utgangspunktet er det «først til mølla prinsippet» som gjelder for å få disse plassene. Hvis det er veldig mange ikke-studenter som vil være medlem vil vi vurdere å prioritere de som deltar på treninger/samlinger. Kontigentene sendes ut samlet hvert semester, du vil derfor ikke være nødt til å betale umiddelbart etter innmelding!

Om du fortsatt er i tvil om du OSI langrenn er noe for deg, er det bare å ta kontakt for spørsmål, eller du kan enkelt og greit bare møte opp på trening for å finne ut at det var enda gjevere enn du hadde trodd! 
Powered by: Bloc